Bizisland godkendt EAN

Øen og landet

Øen og landet, cd
  • Vare nr.: CD14179
  • Undertitel: Roman om den sovjetiske befrielse/besættelse af Bornholm
  • Indlæst af:Thomas Gulstad
  • ForfatterPjotr Kotov
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: cd
  • Spilletid:  14 time(r) 32 minutter
.... Tyskerne på Bornholm ville kun overgive sig til englænderne, forlød det, men det var umuligt, der var ingen englændere at overgive sig til! Hør - Køb Øen og landet som cd-lydbog

Flere detaljer


Fås også som:
Øen og landet, mp3-cd >>


1.790,00 Ekskl. momsOm Øen og landet som cd-lydbog 

.... Tyskerne på Bornholm ville kun overgive sig til englænderne, forlød det, men det var umuligt, der var ingen englændere at overgive sig til!

Russerne kom, og i toppen af det sovjet-militære system valgte man at indlede den lange befrielse af Bornholm med et meget voldsomt bombardement af Rønne og Nexø. Det var svært at finde nogen, der kunne forklare, hvad grunden hertil kunne være.

Den bataljon soldater, som landsættes, lever ellers et stille og roligt liv, rimelig velordnet og uden de store problemer. Vi lærer mange af dem at kende, især to officerer, Sergej og Pavel. De to spærrer øjnene op, da de under en byvandring gennem det sønderbombede Rønne ser, at ganske almindelige mennesker i den lille by havde toiletter med fliser og rindende vand, at markerne og haverne er velholdte, at der er varer i butikkerne, bøger og aviser på biblioteket, og at livet på trods af besættelsen syntes harmonisk og velordnet. Det er en paradisisk ø, de er ankommet til. Slangerne har de selv medbragt.

Lydbogens højdepunkt er den dramatiske og hjertegribende kærlighedshistorie mellem Helen, en dansk-russisk kvinde og den unge kaptajn Pavel.

Pjotr Kotovs roman er enestående - ved skildringen af Bornholms befrielse/besættelse og ved sin anderledeshed. Den giver et tragisk, men realistisk billede af Sovjetrusland under Stalin, men den fortæller os også en opbyggelig historie: at kærligheden, lidenskaberne og menneskers stræben efter sandhed er umulig at slå ihjel.

Copyright © Kotov og forlaget “Almanah puteshestvij”, 2011
Oversat af Tatjana Vojtjúk Jensen og Bent Jensen fra Mimo ostrova BujanaKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00