Bizisland godkendt EAN

Kuppet

Kuppet, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711352250
  • Undertitel: Historien om danmarkshistoriens største røveri
  • Indlæst af:Liselotte Krogager
  • ForfatterLine Holm Nielsen
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  6 time(r) 43 minutter
Historien om danmarkshistoriens største røveri. De professionelle forbrydere kom fra hele verden. De brugte 11 skraldebiler, en gummiged og militære angrebsvåben – og forsvandt med over 60 millioner kroner.  Hør - Køb Kuppet som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.036,00 Ekskl. momsHistorien om danmarkshistoriens største røveri.

De professionelle forbrydere kom fra hele verden. De brugte 11 skraldebiler, en gummiged og militære angrebsvåben – og forsvandt med over 60 millioner kroner. Men så begyndte de at fejre deres bedrift.

Dette er den hæsblæsende historie om danmarkshistoriens største røveri – indbruddet hos Dansk Værdihåndtering i Brøndby i 2008.

Ved hjælp af tusindvis af sagsakter og en lang række interview med efterforskere, vidner og dømte, har Line Holm Nielsen rekonstrueret den spektakulære sag, der tog år at opklare og fik en måbende politistyrke til at erkende, at den grænseoverskridende, teknologikyndige og yderst hårdkogte kriminalitet med ét slag var kommet til landet.

En velskrevet og spændende beretning der trin for trin følger politiets arbejde med opklaring af den store røverisag, og som også giver et indblik i et hårdkogt kriminelt miljø. Søren Brunbech, lektør.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00