Bizisland godkendt EAN

Gys!

Gys!
  • Vare nr.: CD26309
  • Undertitel: R.L. Stines yndlingshistorier
  • Indlæst af:Torben Sekov
  • ForfatterR.L. Stine m.fl.
  • Spilletid:  4 time(r) 29 minutter
Dæmp lyset. Lås dørene. Træk gardinerne for - og gys! Nu skal du læse R.L. Stines yndlingsgyserhistorier plus to helt nye historier, som han selv har skrevet.

Flere detaljer


895,00 Ekskl. momsDæmp lyset. Lås dørene. Træk gardinerne for - og gys! Nu skal du læse R.L. Stines yndlingsgyserhistorier plus to helt nye historier, som han selv har skrevet.
R.L. Stine har samlet et udvalg af alt, hvad der er uhyggeligt. Historier, gamle og nye fortællinger, tegneserier og digte. Det er en masse nervepirrende historier af en række forfattere og kunstnere, der både er kendt for at være hårrejsende uhyggelige og sjove.
Opdag den grufulde hemmelighed i genfortællingen af Bram Stokers klassiske historie 'Dommerens hus'. Kig ned i julesokken, der rummer en chokerende overraskelse i Vault of Horrortegneserien 'En sok til jul'. Mød en ismand, som vil få dit blod til at fryse til is i Gahan Wilsons 'Ismanden'.
Men allerførst skal vi besøge det onde, omrejsende tivoli i 'Det sorte pariserhjul' af Ray Bradbury. R.L. Stine fortæller, at denne historie ændrede hans liv! Hør indledningen og find ud af hvorfor! Du skal for resten huske af Høre alle indledningerne - for her fortæller R.L. Stine, hvorfor han valgte netop disse historier til dig, hvorfor han synes, at det er de mest skræmmende... de sjoveste.. og de mest uhyggelige!

Copyright ©, 2002 by Parachute Publishing, L.L.C.
Oversat af Jette Røssell, Henrik H. Lund og Ida Elisabeth Hammerich fra Beware!Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00