Bizisland godkendt EAN

Den hemmelige historie

Den hemmelige historie, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711519622
  • Indlæst af:Jakob Sveistrup
  • ForfatterDonna Tartt
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  20 time(r) 27 minutter
Af forfatteren til Stillidsen.

Flere detaljer


1.996,00 Ekskl. momsOm Den hemmelige historie som mp3-lydbog

Af forfatteren til Stillidsen.

Richard kommer ind i en elitær og lukket kreds af græskstuderende på et universitet i Vermont. Ledet af en mystisk lærer dyrker de den klassiske græske kultur og begynder at føre studierne over i virkeligheden i dionysiske orgier. Et gammelt ritual bringes brutalt til live med fatale konsekvenser. Et af gruppens medlemmer bliver myrdet – offer for den hemmelige historie.


ANMELDERNE SKREV
"Den hemmelige historie er selvfølgelig umiddelbart en spændende roman om forbrydelse, skyld og straf. Men den handler i virkeligheden også om et af de græske begreber, som der jongleres elegant og næsten pralende med: Om det hybris, de hovmodige begår, når de nærmer sig gudernes stadie. Og om det nemesis, som derfor straffer dem på liv, krop og sjæl … Donna Tartt har skrevet en imponerende og lærd … debutroman."
– Henrik List, Berlingske Tidende

Den hemmelige historie er fantastisk velskrevet og sprogligt en stor fornøjelse at læse! Det er en psykologisk skildring af en gruppe unge, der bevæger sig alt for langt uden for almindelig moral. Romanen er både en tragedie, en udviklingsroman og en krimi om et venskab i ungdommen, der kommer til at have fatal betydning for resten af deres liv. De af dem, der overlever.
- litteratursiden.dk

LEKTØRUDTALELSE
“Vi er i Vermont, hvor de rige og succesfulde bor. Da den aspirerende 19-årige Richard Papen begynder her på college, åbner der sig en fremmedartet verden med overmodig leg med rusmidler og ritualer, iscenesat af en karismatisk lærer. Det hele slutter brat med et mord, og der går år inden det endelige opgør (...) Afsindigt velskrevet psykologisk kriminalroman om en række unge på et elitært college, der går for langt i deres grænsesøgende leg med moral, ansvar og autoriteter. Køb den.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00