Bizisland godkendt EAN

Tavshedens pris

Tavshedens pris, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711458181
  • Indlæst af:Thomas Gulstad
  • ForfatterJan Larson
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  13 time(r) 17 minutter
Mandag morgen efter morgenmaden indtræder den komplette stilhed. Der må ikke foregå tale under nogen form før den følgende lørdag morgen. Køb Tavshedens pris som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Tavshedens pris som mp3-lydbog

Mandag morgen efter morgenmaden indtræder den komplette stilhed. Der må ikke foregå tale under nogen form før den følgende lørdag morgen. Det giver jer hele fem dage til meditation og bøn… Det er ikke tilladt at forlade Søstrenes Kapel og skolens område. Sutherland Square er naturligvis absolut forbudt område.

Sådan lyder reglerne i forbindelse med den årlige retræte, som kræves af teenagerne på St. Martin’s klosterskole i Dublin. Men for nogle af eleverne er disse regler til for at blive brudt.

Kitty, Mary, Bernadette, Bridie og Treasa er fem piger med vidt forskellig baggrund, forenet i en fælles oprørstrang mod klosterskolen strenge disciplin. Hvad de ikke ved, er, at de også er fælles om en oplevelse, som først kommer for en dag mange år senere – i form af en hændelse, der ender med at bringe sagen helt frem på alverdens avisforsider.  

Tavshedens pris er en intens, uforglemmelig, grum, men sine steder også morsom roman om venskab og tab af barndommens uskyld. Og så er den uhyggelig aktuel.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00