Bizisland godkendt EAN

Nattetimen

Nattetimen, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711450314
  • Indlæst af:Paul Becker
  • ForfatterAnnika Von Holdt
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  7 time(r) 58 minutter
Forfatter Sean Reeve, hans kone og deres 4-årige datter flytter ind i et gammelt engelsk hus. Hurtigt vender glæden sig til mistro, da naboerne fortæller dem, at huset er bygget på en gammel kirkegård.... Hør - Køb Nattetimen som mp3-lydbog

Flere detaljer


796,00 Ekskl. momsOm Nattetimen som mp3-lydbog 

Forfatter Sean Reeve, hans kone og deres 4-årige datter flytter ind i et gammelt engelsk hus. Hurtigt vender glæden sig til mistro, da naboerne fortæller dem, at huset er bygget på en gammel kirkegård, og at alle de tidligere beboere har mødt en tidlig og uhyggelig død.

Da overnaturlige fænomener begynder at dukke frem i dette "haunted house" bliver Sean forvirret. Han lider nemlig også af alvorlige eftervirkninger af en bilulykke. Han har hukommelsestab og ved ikke, hvem han er.

Sean ved derfor ikke om husets mystiske begivenheder er virkelige eller blot hans egne indre dæmoner og måske finder han ikke ud af det før det er for sent.

“...spændende gyser, der skaber en god stemning af krybende gotisk uhygge, der udløses i hårrejsende gys. Bogen er meget tro mod genren (...) lige sagen for den som holder af et godt gammeldags gys.” - Carsten Nørby Sørensen, lektørKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00