Bizisland godkendt EAN

Kvasers blod

Kvasers blod, mp3-cd
“Det er en pragtfuld bog, fuld af spænding, underholdning, kærlighed og med masser af tankevækkende frø, der nok skal finde en og anden at spire i.” - Weekendavisen

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Kvasers blod som mp3-lydbog

Under en virtual reality-leg bliver Erik Menneskesøn endnu engang bortført til asernes og jætternes verden. Denne gang er det Udgårdsloke, der får fingrene i ham. I et forsøg på at bilægge kampen mellem aser og jætter bliver Erik sendt ud på en farefuld rejse i jætternes verden sammen med den smukke jættepige Gunlød. Meget mod sin vilje og med livet som indsats står Erik pludselig midt i den ældgamle strid. 

ANMELDERNE SKREV

“Lars-Henrik Olsens bog er fuld af dramatiske snapshots fra den nordiske mytologi. Forfatterens magtfulde sprog bærer historien oppe. Den skal læses som en glad bog, fuld af erotisk sensualitet.”
- Berlingske

“Det er en pragtfuld bog, fuld af spænding, underholdning, kærlighed og med masser af tankevækkende frø, der nok skal finde en og anden at spire i.”
- Weekendavisen

LEKTØRUDTALELSE
“Det er en storslået roman, som jeg slugte side for side, skrevet i et flot sprog, der binder nutid og mytologi sammen (...) Den pirker ved vores fordomme om de andre, de anderledes, de fremmede med anden religion og farve. Den rokker ved vores fortravlede og overfladiske måde at leve på, ved den måde, vi behandler vores medmennesker på, og den måde, vi mishandler vores jord på (...) Velegnet til oplæsning og selvlæsning fra 6./7. klasse og opefter.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00