Bizisland godkendt EAN

Syndflodens år

Syndflodens år, mp3-cd

Vis alle billeder

  • Vare nr.: ISBN9788711466407
  • Serie: MaddAddam 2 nr.
  • Indlæst af:Malene Langborg
  • ForfatterMargaret Atwood
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  13 time(r) 2 minutter
"»Syndflodens år« er skrevet med dramatik, drive og originalitet (...) Bogen rummer menneskekundskab og har sympatisk holdning." - Berlingske

Flere detaljer


1.836,00 Ekskl. momsOm Syndflodens år som mp3-lydbog 

Mesterværk fra en af Canadas store forfattere. 

Den store katastrofe indtræffer, og næsten alt menneskeligt liv udryddes. To kvinder, Ren, en ung natklubdanser, og Toby, som tidligere har været medlem af sekten Guds Gartnere, er blandt de få, som overlever i en verden, hvor man ikke kan stole på nogen eller noget – ikke engang dyrelivet.

Syndflodens år er en fascinerende roman, der både rummer ømhed, vold og sort humor. Margaret Atwood mestrer kunsten at give selv det mest usandsynlige troværdighed, og hun har med Syndflodens år skabt en tankevækkende beretning om menneskets forhold til jorden og dens ressourcer.

Syndflodens år er en opfølgning til Oryx og Crake, som kom på dansk i 2003. 

ANMELDERNE SKREV

"Romanen er fra første side ulækker, absurd, medrivende, velfortalt og syret (...) med Syndflodens år skriver hun sig ikke desto mindre ind i en tradition for begavede samfundskritiske satirer over nutiden. Man kan ikke undgå at tænke på klassiske dystopier som Orwells 1984 og Huxleys Fagre nye verden"

- Weekendavisen

"»Syndflodens år« er skrevet med dramatik, drive og originalitet (...) Bogen rummer menneskekundskab og har sympatisk holdning."

- Berlingske

"Margaret Atwoods satire over det moderne liv er grum. Fantasikraften er enorm i hendes store og tankevækkende dystopi (...) Atwood tager et ordentligt livtag med den moderne verden i sin fiktive fremtidsvision (...) den er meget øjenåbnende og meget vellykket i sin satire over moderne liv."Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00