Bizisland godkendt EAN

Jordens største helte

Jordens største helte, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711445020
  • Serie: Specialklassen 1 nr.
  • Indlæst af:Martin Johs. Møller
  • ForfatterJakob Kokkedal
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  4 time(r) 14 minutter
Klunk-morkerne er en grusom race af interplanetariske erobrere. De har besejret de frygtindgydende Tjukker og Slimbæsterne fra Pegatron 5.

Flere detaljer


1.036,00 Ekskl. momsOm Jordens største helte som mp3-lydbog

Klunk-morkerne er en grusom race af interplanetariske erobrere. De har besejret de frygtindgydende Tjukker og Slimbæsterne fra Pegatron 5. De har udslettet Den Djavolianske Robotunion og overvundet Komposerdrakonerne fra Crisus con Tauurs.

Men Klunk-morkerne har aldrig før mødt nogen som Anemoneklassen fra specialskolen Solstrålen. For de her børn slår igen! Hårdt!

LEKTØRUDTALELSE
“Forfatteren har skrevet en virkelig spændende og til tider fantastisk morsom historie om en lille flok outsidere, der bliver tvunget til at tage kampen op mod en hel hær af væmmelige rumvæsner. Der er sjov, klamme rumvæsner og superhelte-slagsmål for alle pengene. Det er en bog som vil tiltale alle drenge (og rigtig mange piger), der kan lide action-fyldte bøger (...) Årets sjoveste bog - bør anskaffes bredt.”

ANMELDERNE SKREV
”Sproget er kendetegnet ved at være gennemført politisk ukorrekt og totalt blottet for tabuer omkring det at være anderledes.” … ”For ud fra devisen om, at alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er, angriber Jacob Kokkedal eftertrykkeligt de mange fordomme, der knytter sig til børn med diagnoser. Han vender børnenes aparte adfærd til superkræfter i den intergalaktiske krig.”
- Janus Neumann, fagbladet Folkeskolen.

”Så drenge!! Så kan I godt slukke for computeren, smøge ærmerne op og gør jer kampklar. Jacob Kokkedal giver jer de mest modbydelige, nådesløse og skrækindjagende aliens til dags dato (…) Forfatteren er i besiddelse af en eminent fantasi og hans skrivetalenter er mindst lige så fantastiske.”
- 5 stjerner, Rikke Andrup JensenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00