Bizisland godkendt EAN

Sangeren

Sangeren
Magt ødelagde Rhiamon - og viden og magi forvandlede hendes datterGwenore er datter af den magtbegærlige heks Rhiamon, der i årevis har behandlet sin datter som en forbandelse. Da Gwenores usle liv tager en vending til det værre, opdager hun, at hun har hemmelige forbundsfæller - en barnepige og en mystisk forhekset præst - og de hjælper...

Flere detaljer


1.534,00 Ekskl. momsMagt ødelagde Rhiamon - og viden og magi forvandlede hendes datter

Gwenore er datter af den magtbegærlige heks Rhiamon, der i årevis har behandlet sin datter som en forbandelse. Da Gwenores usle liv tager en vending til det værre, opdager hun, at hun har hemmelige forbundsfæller - en barnepige og en mystisk forhekset præst - og de hjælper hende med at flygte.

Den fortvivlende rejse bringer hende først til et kloster, derpå til kvindekollektivet Blessingwood og lægen Margarite og endelig til det verdensfjerne land Lir, hvor hun bliver barnepige for kongens fire børn, som hun kommer til at elske. Uanset hvor den unge flygtning - som nu kaldes Sangeren - færdes, bliver hun dog forfulgt af sin farlige mor.
Men Sangeren har en magt, der svarer til heksens. Da hun derfor hører, at Rhiamon har giftet sig med Kong Lir, er hun parat. Sangeren ved, at hendes mor vil prøve at slå kongens børn ihjel. Nu må hun redde deres liv - og sit eget.

Historien bygger på det klassiske irske folkeeventyr 'Børnene fra Lir', og bogen er ikke til at slippe, før den sidste side er vendt.

Copyright ©, Jean Thesman, 2005.
Oversat af Birgitte Brix fra Singer.


Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00