Bizisland godkendt EAN

Indlæsning af lydbøger

AV Forlaget / Swann studio har mere end 28 års erfaring med alle former for lydproduktion, vi kan lave lyd til mange forskellige ting som f.eks. lydbøger, videoguides, betjeningsvejledninger mv.

AV Forlaget / Swann studio har et stort udvalg af indlæsere, der har omfattende erfaring med bl.a. indtaling af voice response (telefonsvar og lyd til videoguides), indlæsning af lydbøger samt tale til radio- og tv-reklamer.

Vi har produceret lyd og lydbøger siden 1983 og har gennem tiderne indlæst mere end 10.000 lydbøger for mange store og små forlag i Danmark. Vi har lydstudier i København og Odense samt flere ministudios over hele Danmark. Vi indlæser også lydbøger på svensk og har studier i Stockholm samt flere ministudier i hele Sverige.

 
Hos AV Forlaget /Swann Studio finder du de bedste stemme til fornuftige priser. Vores udvalg af stemmer passer til de fleste lejligheder og leveres i en høj kvalitet, der egner sig til brug på tv, radio, web/net samt på et lydbærende medie(cd, USB, microcard mv.).

Vi kan klarer hele opgaven - lige fra indlæsning af en bog/tekst til den færdige lydbog ligger i til salg i et supermarked, på nettet eller hos bibliotekerne.

Stemmer

Sammen finder vi den helt rigtige stemme, der matcher dit formål - hør stemmeprøve på vores indlæsere.


En god indlæsning, kræver musikalitet og en betydelig fornemmelse for sprogets nuancer, tempo og stemning og måske det allervigtigste; korrekte pauser, der giver dynamik i talestrømmen. En god indlæser, har en god almen viden, der sikrer korrekt udtale af alle bogens ord.
 

Lad os klare indlæsningen af din næste lydbog!

Kontakt AV Forlaget/ Swann studio


Søger du job som indlæser - se her


HjemHjem

Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00