Bizisland godkendt EAN

Hvem søger du job hos

AV Forlaget Den Grimme Ælling er Danmarks ældste, største og førende lydbogsproducent med mere end 30 års erfaring. Virksomheden blev grundlagt i 1983 og er en familievirksomhed med hovedsæde i Odense. Her har vi studier, kontorer, print-on-demand produktion, forsendelse og lagerfaciliteter.

Vi producerer lydbøger i højeste kvalitet med professionelle indlæsere for de fleste forlag i Danmark. Vi udvider hele tiden og har det seneste år produceret over 450 lydbøger. Vi har 20 studier med mere end 80 faste indlæsere fordelt i norden, hovedsageligt beliggende i København, Odense, Stockholm, Malmö og Göteborg. Imprint: Lytteratur, Swann audio, Swann studio, Altfortalt.dk
Indlæsere hos AV Forlaget/Swann studio
Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

En god indlæsning,
kræver musikalitet og en betydelig fornemmelse for sprogets nuancer, tempo og stemning og måske det allervigtigste; korrekte pauser, der giver dynamik i talestrømmen.

En god indlæser,
har en god almen viden, der sikrer korrekt udtale af alle bogens ord; både dem man i forvejen kender - og dem man troede, man kendte…

Deadlines:
Det er vigtigt, at du har tid til at indlæse, hvis du påtager dig en indlæsningsopgave. Typisk regner vi med, at en bog er færdigindlæst 3 uger fra udleveringstidspunktet.

Hvordan er lønnen?
Du afregnes efter indlæst time, altså den færdige lydbogs spilletid. De fleste professionelle indlæsere overstiger sjældent 2:1. Har du let ved at sidde bag mikrofonen – og har du forberedt dig godt til indlæsningen altså læst/skimmet bogen inden du går i studiet, kan du sagtens læse uden et stort ekstra timeforbrug.

Uopfordret ansøgning 
Hvis du kan opfylde ovenstående, modtager vi gerne en uopfordret ansøgning med CV med tidligere relevante opgaver samt en lytteprøve - gerne med din foretrukne genre samt endnu en genre.
Du behøver ikke tænke så meget på lydkvaliteten, når du skal lave lytteprøven: Vi skal jo bare høre din stemme og vurdere, hvor godt du behersker selve indlæsningen!

Da vi har travlt i øjeblikket – går der måske 1 – 2 uger før vi får behandlet din ansøgning.

Mail din ansøgning til Benjamin Blaabjerg: Benjamin@avforlaget.dk

Skal du have indlæst en lydbog - se her


HjemHjem

Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00