Bizisland godkendt EANHer kan du finde svar på de fleste spørgsmål og problemer, du måtte støde på i forbindelse med bestilling på AV Forlaget.dk. Kan du ikke finde svar på dit  spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 


Hvordan handler jeg?
De ønskede varer lægges i "Kurven". Hvis du ønsker mere end ét eksemplar af en vare, skal du klikke på + i kurven.

Gå videre på   Næste »

Indtast dine kundeoplysninger.
NB: Vi benytter alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre. Vil du gerne modtage vores nyhedsbrev, kræver det særlig accept fra dig.

Gå videre på   Næste »

Nu skal du vælge betalingsmetode
EAN eller firmakonto

Nu kan du   Jeg godkender ordren »  og bestillingen sendes til Avforlaget.dk
Hvis du forlader siden uden at have bekræftet din ordre, er købstransaktionen ikke gennemført, men dine vare vil blive i din indkøbskurv.

Umiddelbart efter køb vil du modtage en automatisk ordrebekræftelse/faktura via e-mail. Obs! Dette er din faktura og du bedes gemme den i tilfælde af reklamation.Fortryd din ordre
Du kan altid annullere ordrer der endnu ikke er faktureret. Kontakt vores kundeservice på info@avforlaget.dk, så hurtigt som muligt.Hvor bliver min ordrebekræftelse af?

Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse/faktura på e-mail inden for 1 time, er din ordre sandsynligvis ikke gået igennem. Læg mærke til, at din ordre først afsendes, når ordren er komplet og du har klikket på "godkend ordre".Hvornår kommer mine varer?
Vi afsender din ordre indenfor 3 - 6 hverdage. Hvis du har bestilt en lydbog der er uheldigvis er i restordre ved forlaget vil hele din ordre blive sendt samlet. Så snart vi er bekendt med problemet vil vi kontakte dig og aftale nærmere.

 


 

Hvilke titler bliver udgivet til detailsalg
Det er langt fra alle lydbøger som bliver udgivet i detailhandlen. Om en titel bliver udgivet både til Biblioteker og til detail afhænger bl.a. af, om rettighedshavere er interesseret i at sælge detailrettigheder og om titlen er stærke nok til at udgive til salg til private. Viser der sig positiv opmærksomhed, forsøger vi efterfølgende at skaffe detailrettigheder. Derfor det er vanskeligt for os på forhånd, at oplyse om en lydbog også udkommer i detailhandlen.

 


 


Min side - hvad er det?
På "Min side" kan du bl.a. se dine stamoplysninger og tidligere ordrer. Her kan du desuden ændre og opdatere din e-mail adresse, leveringsadresse mv. Læs mere her

 


 


Mp3 - hvad er en mp3-cd?
En mp3-cd ligner en almindelig cd, men hvor den almindelige cd kun kan rumme ca. 74 minutters tale, kan en mp3-cd indeholde langt mere, da de digitale lydfiler komprimeres. En mp3-cd kan rumme ca. 17 cd'er, hvilket bevirker, at langt de fleste lydbøger kun fylder en enkelt mp3-cd.

 Mp3 - hvor kan man afspille en mp3-cd?
På alle computere (med cd-drev og lydkort), dvd-afspillere, i bilen og på nye musikanlæg, hvis de er mærket med "mp3". 

 


  HjemHjem

Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00