Bizisland godkendt EAN

Savværket i Sorgenfuld

Savværket i Sorgenfuld, cd
Kære læser: Jeg håber for din egen skyld, at du ikke har valgt at læse denne bog, fordi du har lyst til at opleve noget behageligt. Hvis det er tilfældet, råder jeg dig til øjeblikkelig at lægge bogen fra dig.

Flere detaljer


765,00 Ekskl. momsKære læser
Jeg håber for din egen skyld, at du ikke har valgt at læse denne bog, fordi du har lyst til at opleve noget behageligt. Hvis det er tilfældet, råder jeg dig til øjeblikkelig at lægge bogen fra dig, for af alle de bøger, der beskriver de forældreløse Baudelaire-børns ulykkelige liv, er denne måske den allermest ulykkelig.

Violet, Klaus og Sunny Baudelaire bliver sendt til byen Sorgenfuld for at arbejde på et savværk, og de opdager, at der lurer katastrofer og ulykker bag hver eneste træstamme.

Jeg er ked af at måtte fortælle dig, at denne bog indeholder sådanne ubehageligheder som en kæmpemæssig træstammeløfter, en ækel gryderet, en mand med en røgsky, hvor hans hoved skulle have været, en hypnotisør, en forfærdelig ulykke, der ender med kvæstelser, samt en masse rabatkuponer.
Jeg har lovet at nedskrive hele histrien om disse tre stakkels børn, men det har du ikke, så hvis du foretrækker historier, der gør dig mere varm om hjertet, skal du endelig vælge en anden bog.

Med de venligste hilsner
Lemony Snicket


Copyright ©, 2000 Lemony Snicket
Oversat af Ole Steen Hansen fra The Miserable Mill
Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00