Bizisland godkendt EAN

Den store mission

Den store mission, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788740037029
  • Indlæst af:Thomas Skov
  • ForfatterThomas Skov
  • Forlag: Politiken
  • Spilletid:  3 time(r) 13 minutter
Thomas har en drøm. Sammen med sin bedste ven skal han på en mission, der skal gøre drenge til mænd. De vil se bryster.

Flere detaljer


800,00 Ekskl. momsOm Den store mission som mp3-lydbog

Thomas har en drøm. Sammen med sin bedste ven skal han på en mission, der skal gøre drenge til mænd. De vil se bryster. I levende live. De har på fornemmelsen, at de er de eneste to drenge i 7. klasse, der ikke har set nogen, og hvis de ikke får set et par inden 8. klasse, vil de dø som ensomme jomfruer uden hår på. 

Den Store Mission foregår i år 2000 i en lille vestjysk by, hvor alle kender hinanden, og de fleste spiller badminton i vinterhalvåret og fodbold om sommeren. Thomas og Christian er skolens to mærkelige drenge, der har deres egen klub i kælderen, hvor de lægger store planer for , hvordan de skal få deres mission til at lykkes. 

I Den Store Mission følger vi Thomas, mens han prøver at jonglere venskab, kærlighed, sure forældre, Bjarke fra parallelklassen, der forpester hans liv og den nye dreng, som blev smidt ud af skolen i nabobyen og derfor er lidt farlig. 

Den Store Mission er en historie om venskaber og om at lære, at det ikke er alt, der er rigtigt, bare fordi det bliver sagt højt. Bogen foregår, før nettet for alvor gjorde sit indtog i Jylland, men den tager fat i emner og faser, unge mennesker stadig skal igennem den dag i dag. 

Den store mission er illustreret af Jan Solheim.Bogen foregår før nettet for alvor gjorde sit indtog i Jylland, men den tager fat i emner og faser, unge mennesker stadig skal igennem den dag i dagKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00