Bizisland godkendt EAN

Kaninen der så gerne ville sove

Kaninen der så gerne ville sove, cd
  • Vare nr.: ISBN9788771653038
  • Undertitel: en ny måde at få dit barn til at falde i søvn på
  • Indlæst af:Lars Thiesgaard
  • ForfatterCarl-Johan Forssén Ehrlin
  • Forlag: Alvilda
  • Spilletid:  30 minutter
”Det eneste, der har fået min datter til at sove på under tyve minutter. Det er som en slags guidet meditation, og historien er sød.” – Forælder på Amazon.com

Flere detaljer


495,00 Ekskl. momsOm Kaninen der så gerne ville sove som cd-lydbog

Dette er den verdenskendte børnebog om Kalle Kanin, der ikke kan sove, selvom han så gerne vil. Den anderledes godnathistorie bruger en helt ny måde at fortælle på, som hjælper dit barn til at slappe af, falde hurtigere i søvn og sove godt. Historien er skrevet med en særlig teknik, sådan at sproget i sig selv virker beroligende, ligesom ekstra betoning af ord og sætninger under oplæsningen er med til at forstærke virkningen. Det er let at gøre, og alt er forklaret i bogen.

Kaninen der så gerne ville sove kan både bruges som godnatlæsning derhjemme og i daginstitutioner, når børnene skal sove til middag. Søvnhjælpsbogen er skrevet af den svenske adfærdsforsker, coach og forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin, og den er på rekordtid udgivet i over fyrre lande – ganske enkelt fordi den virker.

***

"Psykolog og søvnspecialist Torben Petersen kommenterer begejstretKaninen der så gerne ville sove, og de teknikker forfatteren Carl Johan Forssén Ehrlin har benyttet. Læs selv mere og se klippet med søvnspecialisten på Ekstra Bladets hjemmeside."
– Ekstra Bladet

”Elsker den bog. Det tog et par aftener, og så sov vores tumling – ikke efter to timer som normalt, men efter ti minutter.”
– Forælder på Amazon.com

”Det eneste, der har fået min datter til at sove på under tyve minutter. Det er som en slags guidet meditation, og historien er sød.”
– Forælder på Amazon.com

”Højtlæsning efter spisetid bør begrænses til særligt udvalgte bøger, der hjælper små børn med at ’rense ud i pandelapperne’, finde ro og slippe sig selv fri til søvnen. Kaninen der så gerne ville sove er en oplagt bog til
denne proces.”
– Lola Jensen, familievejledeKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00