Bizisland godkendt EAN

De forbandede dukkers land

De forbandede dukkers land, mp3-cd
Hvad sker der egentlig med det legetøj, der forsvinder? Stakkels Bob. Han havde været pigens yndlingsdukke lige indtil den dag, hvor hun blev sur på ham og kaldte ham ‘Forbandede bob’. Så kan det nok være, at der kom andre boller på suppen... Hør - Køb De forbandede dukkers land, mp3-lydbog

Flere detaljer


396,00 Ekskl. momsHvad sker der egentlig med det legetøj, der forsvinder?

Stakkels Bob. Han havde været pigens yndlingsdukke lige indtil den dag, hvor hun blev sur på ham og kaldte ham ‘Forbandede bob’. Så kan det nok være, at der kom andre boller på suppen, og Bob endte med at lade sig falde ud af vinduet, og så var det bal forbi.

I busken møder han en negerdukke uden ben - og hun fortæller ham om De Forbandede Dukkers Land.

Det skulle være det rene paradis for dukker og andet legetøj. Bob begiver sig af sted med negerdukken på ryggen, men vejen er lang ... og findes det forjættede land overhovedet?

Det er en væsentlig billedbog, af høj kvalitet, der vil give mange voksne og børn en god oplevelse og stof til tanker og dialog om at være anderledes eller føle sig anderledes/usynlig/glemt. Torben Bråe Olesen, lektør.

Aldrig (næsten) har Kim Fupz været mere underfundig og klar i mælet. Aldrig (næsten) har Rasmus Bregnhøi forløst hensigten med større tyngde og varme. Det er en fortælling om venskab, tro og længsel. Plus meget andet. … Det er sådan en historie, man ikke glemmer igen. En moderne, forvokset billedbog af allerbedste slags. Og i den bedste mening. Steffen Larsen, Politiken (5 stjerner)Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00