Bizisland godkendt EAN

Den lede landsby

Den lede landsby, mp3-cd
Kære læser Du har uden tvivl taget denne bog op ved en fejltagelse, så læg den venligst fra dig igen. Ingen ved deres fulde fem ville læse netop denne bog om Violet, Klaus og Sunny Baudelaires liv med vilje, for hvert eneste elendigt øjeblik... Hør - Køb Den lede landsby som mp3-lydbog

Flere detaljer


400,00 Ekskl. momsKære læser

Du har uden tvivl taget denne bog op ved en fejltagelse, så læg den venligst fra dig igen. Ingen ved deres fulde fem ville læse netop denne bog om Violet, Klaus og Sunny Baudelaires liv med vilje, for hvert eneste elendigt øjeblik, de tilbragte i byen F.B.K., er troværdigt og skrækkeligt nedfældet på disse sider.

Jeg kan ikke komme i tanker om en eneste grund til, at nogen skulle have lyst til at åbne en bog, der indeholder så ubehagelige ting som trækkende krager, en vred hob, en avisoverskrift, en arrestation af uskyldige, Deluxe-cellen og nogle meget mærkelige hatte.

Det er min tunge og hellige pligt at efterforske hver en detalje i Baudelaire-børnenes liv og skrive dem alle sammen ned, men du vil nok foretrække at lave nogle andre tunge og hellige ting såsom at læse en anden bog i stedet for.

Med de venligste hilsner
Lemony Snicket

Copyright © 2001 Lemony Snicket
Produced by arrangement with HarperCollins Children’s Books, a division of HarperCollins Publishers. All rights reserved.
Oversat af Ole Steen Hansen fra The Vile VillageKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00