Bizisland godkendt EAN

UDG. Savværket i Sorgenfuld

UDG. Savværket i Sorgenfuld, mp3-cd
Kære læser Jeg håber for din egen skyld, at du ikke har valgt at læse denne bog, fordi du har lyst til at opleve noget behageligt. Hvis det er tilfældet, råder jeg dig til øjeblikkelig at lægge bogen fra dig, for af alle de bøger, der beskriver de forældreløse... Hør - Køb Savværket i Sorgenfuld som mp3-lydbog

Flere detaljer


400,00 Ekskl. momsKære læser

Jeg håber for din egen skyld, at du ikke har valgt at læse denne bog, fordi du har lyst til at opleve noget behageligt. Hvis det er tilfældet, råder jeg dig til øjeblikkelig at lægge bogen fra dig, for af alle de bøger, der beskriver de forældreløse Baudelaire-børns ulykkelige liv, er denne måske den allermest ulykkelig. Violet, Klaus og Sunny Baudelaire bliver sendt til byen Sorgenfuld for at arbejde på et savværk, og de opdager, at der lurer katastrofer og ulykker bag hver eneste træstamme.

Jeg er ked af at måtte fortælle dig, at denne bog indeholder sådanne ubehageligheder som en kæmpemæssig træstammeløfter, en ækel gryderet, en mand med en røgsky, hvor hans hoved skulle have været, en hypnotisør, en forfærdelig ulykke, der ender med kvæstelser, samt en masse rabatkuponer.

Jeg har lovet at nedskrive hele historien om disse tre stakkels børn, men det har du ikke, så hvis du foretrækker historier, der gør dig mere varm om hjertet, skal du endelig vælge en anden bog.

Med de venligste hilsner
Lemony Snicket

Copyright © 2000 Lemony Snicket
Produced by arrangement with HarperCollins Children’s Books, a division of HarperCollins Publishers. All rights reserved.
Oversat af Ole Steen Hansen fra The Miserable MillKurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00