Bizisland godkendt EAN

Tårepersersøen

Tårepersersøen, mp3-cd
Kære læser Hvis du ikke har læst noget om de forældreløse Baudelaire-børn før, så skal du, inden du læser så meget som en eneste sætning mere, vide dette: Violet, Klaus, og Sunny er venlige og kløgtige børn... Hør - Køb Tårepersersøen som mp3-lydbog

Flere detaljer


400,00 Ekskl. momsKære læser

Hvis du ikke har læst noget om de forældreløse Baudelaire-børn før, så skal du, inden du læser så meget som en eneste sætning mere, vide dette: Violet, Klaus, og Sunny er venlige og kløgtige børn, men jeg er ked af at måtte fortælle, at deres liv er fuldt af uheld og elendighed. Alle historierne om disse tre børn er ulykkelige og forfærdelige, og den du holder i hånden nu, er måske den værste af dem alle. Hvis du ikke er typen, der kan tåle en historie, som indeholder en orkan, et signalapparat, sultne igler, kold agurkesuppe, en skrækkelig skurk og en dukke ved navn Søde Sara, så vil denne bog formentlig gøre dig helt fortvivlet. Jeg vil fortsætte med at nedskrive disse tragiske beretninger, for det er min opgave. Men du må imidlertid afgøre med dig selv, om du overhovedet kan læse denne ulyksalige historie.

Med de venligste hilsner
Lemony Snicket

Copyright © 2000 Lemony Snicket
Produced by arrangement with HarperCollins Children’s Books, a division of HarperCollins Publishers. All rights reserved.
Oversat af Ole Steen Hansen fra The Wide WindowKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00