Bizisland godkendt EAN

Slangeværelset

Slangeværelset, mp3-cd
Kære læser Hvis du tror, at dette er en ganske almindelig, morsom bog, er jeg bange for, du tager fejl. Historien kan virke munter nok til at begynde med, da de tre Baudelaire-børn kommer til at leve sammen med nogle meget interessante slanger... Hør - Køb Slangeværelset som mp3-lydbog

Flere detaljer


400,00 Ekskl. momsKære læser

Hvis du tror, at dette er en ganske almindelig, morsom bog, er jeg bange for, du tager fejl.

Historien kan virke munter nok til at begynde med, da de tre Baudelaire-børn kommer til at leve sammen med nogle meget interessante slanger og krybdyr og en tummelumsk onkel, men det skal du ikke lade dig narre af. Hvis du kender noget som helst til de uheldige Baudelaire-børn, ved du, at selv de bedste oplevelser fører direkte ud i elendighed.

Bare i denne bog bliver de tre forældreløse børn udsat for en bilulykke, en frygtelig stank, en dødsensfarlig slange, en lang kniv, en kæmpestor messinglampe og gensynet med en person, de havde håbet på aldrig mere at møde.

Det er min tunge pligt at nedskrive disse ubehagelige hændelser, men der er intet, der forhindrer dig i at stille denne bog tilbage på hylden og finde noget andet at læse.

Med de venligste hilsner
Lemony Snicket

Copyright © 1999 Lemony Snicket
Produced by arrangement with HarperCollins Children’s Books, a division of HarperCollins Publishers. All rights reserved.
Oversat af Susanne Vebel fra The Reptile RoomKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00