Bizisland godkendt EAN

Dirch

Dirch, cd
  • Vare nr.: CD11445
  • Undertitel: Den utrolige historie om Danmarks største komiker
  • Indlæst af:Ole Ilum Hansen
  • ForfatterJohn Lindskog
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  9 time(r) 33 minutter
DIRCH PASSER var den morsomste dansker i det tyvende århundrede. Han skabte uforglemmelige revyfigurer, og han henrykkede filmpublikum i hver en krog af landet. Men han døde alt for tidligt, kun 54 år, på scenen og iført klovnekostume.

Flere detaljer


Fås også som:
Dirch, mp3-cd >>


990,00 Ekskl. momsDIRCH PASSER var den morsomste dansker i det tyvende århundrede. Han skabte uforglemmelige revyfigurer, og han henrykkede filmpublikum i hver en krog af landet. Men han døde alt for tidligt, kun 54 år, på scenen og iført klovnekostume.

Dirch tillod, at der blev drevet en rovdrift på ham som er helt utrolig i dansk teater- og filmhistorie, og samtidig levede han i årevis det hektiske liv i overhalingsbanen med spiritus og moderne damer. Begge dele var medvirkende til hans alt for tidlige død i 1980.

Hele Danmark var på fornavn med institutionen Dirch, men det var kun meget få der virkelig kendte den store komiker, og endnu færre der nåede helt ind til ham.

I denne lydbog fortæller nogle af dem om komikeren, der ikke kunne sige nej: Ove Sprogøe, Otto Leisner, Klaus Pagh, Ulf Pilgaard, Jane Aamund, Judy Gringer, Dirchs søstre, Marchen og Kirsten, og mange flere. Dirchs første store kærlighed, Lene Poulsen, og hans sidste, Bente Askjær, slutter ringen.

Lydbogen skildrer Dirchs liv, år for år, og rummer desuden en komplet liste over hans roller på teater og film. De sidste seks år var, efter Dirchs eget og mange andres udsagn, de bedste i hans liv. Det skyldtes den langt yngre Bente Askjær, der fik Dirch til at lægge stilen om, både privat og på scenen.

Men det var for sent - Dirch døde en måned før de skulle giftes. I denne lydbog fortæller Bente Askjær for allerførste gang og hudløst ærligt om de seks år, hun fik med Dirch.Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00