Bizisland godkendt EAN

Hvide rose

Hvide rose, mp3-cd
  • Vare nr.: MP10263
  • Undertitel: Dokumentarisk roman om Hans og Sophie Scholl
  • Indlæst af:Jette Mechlenburg
  • ForfatterErik Knoth
  • Forlag: AV Forlaget
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  11 time(r) 11 minutter
Hvide Rose var navnet på en modstandsgruppe, der opstod ved universitetet i München. Unge mennsker, som trykte og omdelte illegale flyveblade og små pjecer med opfordring til befolkningen om at gøre oprør...

Flere detaljer


Fås også som:
Hvide rose, cd >>


1.845,00 Ekskl. momsHvide Rose var navnet på en modstandsgruppe, der opstod ved universitetet i München. Unge mennsker, som trykte og omdelte illegale flyveblade og små pjecer med opfordring til befolkningen om at gøre oprør mod krigen og det nationalsocialistiske regime. Med ikke-voldelige midler ville de udbrede det frie ord og bekæmpe diktaturet.

To af gruppens mest fremtrædende medlemmer var det unge søskendepar Hans og Sophie Scholl. Om de to, først og fremmest, handler Erik Knoths dokumentariske roman.

Hvide rose er baseret på faktiske hændelser og følger de to søskende fra de ubekymrede år som medlemmer af Hitlerjugend i barndomsbyen Ulm, den dramatiske tid ved universitetet i München og frem til den skæbnesvangre dag i februar 1943, da en Gestapo-stikker på universitetet satte en lavine i gang, der skulle få katastrofale konsekvenser, ikke kun for de to søskende, men for hele gruppen.

Historien om Sophie og Hans Scholl er et evigt aktuelt drama om ungdom og idealisme og om at have mod tll at sætte livet på spil i et åbent oprør mod magten.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00