Bizisland godkendt EAN

Syv år i Tibet

Syv år i Tibet, cd
Syv år i Tibet er en moderne klassiker, der har været tilgængelig på mere end tredive sprog i over fyrre år. Den er nu filmatiseret af den franske filminstruktør Jean-Jacques Annaud med Brad Pitt i rollen som Heinrich Harrer.

Flere detaljer


990,00 Ekskl. momsSyv år i Tibet er en moderne klassiker, der har været tilgængelig på mere end tredive sprog i over fyrre år.
Den er nu filmatiseret af den franske filminstruktør Jean-Jacques Annaud med Brad Pitt i rollen som Heinrich Harrer.

Heinrich Harrer var en berømt østrigsk bjergbestiger og olympisk skimester, da han under en bjergbestigningsekspedition i Himalaya-bjergene i begyndelsen af Anden Verdenskrig blev taget til fange af englænderne. Harrer blev sat i interneringslejr i Indien, men besluttede hurtigt at flygte. Først i tredje forsøg lykkedes flugten, og han og kammeraten Peter Aufschnaiter nåede efter næsten umenneskelige strabadser over grænsen til Tibet og friheden.
Her fortsatte makkerparret deres rejse, og efter en række fantastiske oplevelser, i et land der aldrig før var krydset af folk fra Vesten, nåede de frem til Den forbudte by, Lhasa, hvor de slog sig ned. Harrer lærte tibetansk og fik en større forståelse for Tibet og dets folk end nogen vesterlænding før ham. Han blev også ven med og lærer for den unge Dalai Lama, som han ledsagede ud af Tibet efter kinesernes invasion i 1950.
Harrers beretning er ikke kun et spændende rejse- og overlevelseseventyr. Den giver også et fascinerende indblik i det teokratiske Tibets sidste år, før kineserne besatte landet og mange tibetanske kulturskatte gik til grunde.

Copyright ©, Professor Heinrich Harrer, 1997
Oversat af Lars Rosenkvist fra Sieben Jahre in Tibet
Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00