Bizisland godkendt EAN

Benny Andersen - Ualmindelig ...

Benny Andersen - Ualmindelig ..., mp3
  • Vare nr.: ISBN9788770362948
  • Indlæst af:Paul Becker
  • ForfatterHenrik Marstal
  • Forlag: People's Press
  • Spilletid:  7 time(r) 48 minutter
Med Benny Andersens bortgang i 2018, og få måneder senere Kim Larsens, døde to af Danmarks nationalskjalde. Måske de to sidste. Benny Andersen var musiker, ligesom Larsen, inden han blev berømt som digter, og det forhold prægede alt, hvad han lavede.

Flere detaljer


750,00 Ekskl. momsOm Benny Andersen - Ualmindelig almindelig som mp3-lydbog

Med Benny Andersens bortgang i 2018, og få måneder senere Kim Larsens, døde to af Danmarks nationalskjalde. Måske de to sidste. Benny Andersen var musiker, ligesom Larsen, inden han blev berømt som digter, og det forhold prægede alt, hvad han lavede. I denne biografi tager Henrik Marstal læseren med på en rejse fra Benny Andersens opvækst i et arbejderhjem i 1930'ernes forstadskøbenhavn over de hektiske år som barpianist i 1950'erne og frem til de første digtsamlinger i 1960'erne.

Det store gennembrud kom i 1964 med digtsamlingen Den indre bowlerhat, og med LP’en "Svantes viser" sammen med Povl Dissing blev han hvermandseje i 1973. Et årti, som ikke desto mindre var præget af eksistentielle kriser for Benny Andersen.

I 1980'erne og 90’erne anslog han en mere politisk tone, og som en udpræget ’dansk’ digter løb han undertiden sur i danskhedens drilske dilemmaer, hvilket flere gange bragte ham på kant med sit publikum. Men ved udgangen af århundredet var han mere populær end nogensinde, da hans Samlede digte udkom og blev alle tiders bedst sælgende lyrikudgivelse i Danmark.

Bogen er en revideret og opdateret udgave af bestselleren "Et liv ved klaveret" fra 2004. Den er baseret på en lang række unikke samtaler med hovedpersonen såvel som med centrale personer i Benny Andersens liv, heriblandt Johannes Møllehave og Suzanne Brøgger.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00