Bizisland godkendt EAN

Rødder

Rødder, mp3
  • Vare nr.: ISBN9788770362924
  • Indlæst af:Forfatteren
  • ForfatterHenrik Marstal
  • Forlag: People's Press
  • Spilletid:  7 time(r) 35 minutter
Nedim Yasar var fra en tidlig alder fascineret af det kriminelle miljø på Københavns Vestegn. Han ønskede at følge deres fodspor ind i en brutal verden af magt, ære, vold og penge.

Flere detaljer


1.100,00 Ekskl. momsOm Iskolde øjeblikke som mp3-lydbog

I ”Rødder” fortæller Marie Louise Toksvig om Nedim Yasars vej til toppen af den kriminelle underverden, og om hans modige exit fra bandemiljøet.

Nedim Yasar var fra en tidlig alder fascineret af det kriminelle miljø på Københavns Vestegn. Han ønskede at følge deres fodspor ind i en brutal verden af magt, ære, vold og penge.

Det lykkedes for Nedim Yasar, der endte som leder af banden Los Guerros, med store indtægter fra et lukrativt hashsalg til følge. Men efter flere år i samfundets skygge, ønskede Nedim Yasar et andet liv. Han ville ud af bandemiljøet. Efter et toårigt exitprogram lykkedes det Nedim Yasar at komme ud af sit kriminelle miljø, og starte en tilværelse som pædagogstuderende og medvært på Radio24syvs radioprogram Politiradio.

Journalist, Marie Louise Toksvig beskriver indgående Nedim Yasars oplevelser og unikke indsigt i en lukket verden, hvor uskrevne kodeks, æresbegreber og vold står på spring for at maksimere magt og økonomi. "Rødder" er udover et enestående indblik i den kriminelle verden, også et vidnesbyrd om Nedim Yasars kamp for et liv uden kriminalitet – både for sig selv og yngre generationer.Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00