Bizisland godkendt EAN

Broken Music

Broken Music, mp3
  • Vare nr.: MP9788771899351
  • Undertitel: Erindringer
  • Indlæst af:Bent Otto Hansen
  • ForfatterSting
  • Forlag: AV Forlaget
  • Spilletid:  13 time(r) 17 minutter
Jeg har ikke haft noget ønske om at skrive en traditionel erindringsbog, hvor jeg opremser alt, som nogen sinde er sket for mig..

Flere detaljer


300,00 Ekskl. momsOm Broken Music som mp3-lydbog


Sting skriver:


"Jeg har været sangskriver det meste af mit liv, og har derfor været vant til at fortætte mine følelser og idéer til korte, rytmiske verslinjer, og give dem liv til musik. Jeg har faktisk aldrig tidligere overvejet at skrive en bog. Men da jeg rundede den reflekterende alder af 50, følte jeg mig for første gang tiltrukket af at skrive lange passager af tekst, og det viste sig at blive lige så stimulerende som nogen sang, jeg nogensinde havde skrevet.


Og sådan begyndte Broken Music

at tage sit udspring og finde sin form og farve. Det er en bog om den tidlige del af mit liv, fra barndommen, og frem til tiden omkring mit gennembrud med The Police. Det er en beretning, som meget få mennesker kender.


Jeg har ikke haft noget ønske om at skrive en traditionel erindringsbog, hvor jeg opremser alt, som nogen sinde er sket for mig. I stedet fandt jeg mig selv draget mod at udforske specifikke øjeblikke, specielle mennesker og bekendtskaber samt særlige begivenheder, som stadig runger kraftigt inden i mig, mens jeg prøver på at forstå det barn, jeg var og den mand jeg blev." ”Broken Musik af Sting” er indlæst som lydbog af Bent Otto HansenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00