Bizisland godkendt EAN

Ekspeditionen

Ekspeditionen, mp3
  • Vare nr.: ISBN9788740048780
  • Indlæst af:Peter Bøttger
  • ForfatterScott Kelly
  • Forlag: Politiken
  • Spilletid:  14 time(r) 4 minutter
Scott Kelly tilbragte rekordlange 340 dage på Den Internationale Rumstation ISS og er en af rumfartens absolutte veteraner.

Flere detaljer


800,00 Ekskl. momsOm Ekspeditionen som mp3-lydbog


Scott Kelly tilbragte rekordlange 340 dage på Den Internationale Rumstation ISS og er en af rumfartens absolutte veteraner.


I erindringsbogen ‼i>Ekspeditionen†fortæller han personligt og indsigtsfuldt om sin utrolige rejse.


Den 2. marts 2016 landede den amerikanske NASA astronaut Scott Kelly på jorden efter at have tilbragt næsten et år i rummet. Rejsen var et eksperiment, der bl.a. skal vise, hvordan et længere ophold i rummet påvirker kroppen, og er en del af forskernes forberedelse af rejsen til Mars.


Med erindringsbogen ‼i>Ekspeditionen†tager Scott Kelly læseren med ud til en fjern og for mennesket stadig yderst fjendtlig sfære. Han beretter åbenhjertigt og eftertænksomt om sin utraditionelle vej til astronautkarrieren, om sit livs hurdler og endeligt om sin store ekspedition i det uendelige univers.


Han fortæller om de skelsættende oplevelser og opdagelser, men også om de ekstreme udfordringer ved at leve så langt og så længe væk fra jorden. Om adskillelsen fra familien, vennerne og al jordelivets komfort. Om de livsfarlige og ukontrollerbare situationer i rummet, og de ofte komiske og absurde situationer ombord, hvor han lever tæt sammen med de andre astronauter på ISS †den samme mission, som danske Andreas Mogensen også var en del af.


Scott Kellys erindringsbog er ved at blive oversat til 23 sprog og har ligget på New York Times bestsellerliste siden udgivelsen i oktober 2017.⁓cott Kellys beretning er et dybt medrivende, levende og personligt indblik i et år tilbragt i rummet &†Om at leve vægtløs inden i en maskine på størrelse med en fodboldbane, der bevæger sig med 28.000 km i timen gennem rummet. Men ⁅kspeditionen†er ikke kun for den rumfartsinteresserede læser, den er båret af menneskelighed, humor, spænding, surrealistiske detaljer og genkendelige glimt, der gør Kellys fortælling til et varmt og passioneret vidnesbyrd fra en af de pionerer, der er villig til at gå forrest i menneskets udforskning af det store ukendte

†Khaled Hosseini, forfatter til Drageløberen


"Dette er ikke bare almindelige astronauterindringer" Daily Mail


"Glem hvad du ellers har læst" The Times


"Scott Kelly har oplevet ting, de færreste af os kommer i nærheden af. Ekspeditionen giver os almindelige dødelige et på én gang informativt og gribende blik ind i eventyrene såvel som de mange hverdagsting, som de foregår, når man lever i en blikdåse i kredsløb om Jorden." Washington Post


"Kellys skarpe blik på sig selv og hans fortællermæssige præcision gør også bogen til en fascinerende fortælling om livet på Jorden, og bogens værdi vokser kun af disse glimt ind bag rumhjelmens visir. Bag den store rumdragt og det funklende smil befinder sig et tredimensionelt menneske, og Ekspeditionen giver sine læsere et genilat indblik i det menneskelige aspekt af at rejse i rummet ved at være lige så opmærksom på historiens oprindelse som på dens klimaks blandt stjernerne ..." New York TimesKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00