Bizisland godkendt EAN

Livet er en gave

Livet er en gave, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711523995
  • Undertitel: mit møde med Ole Henriksen
  • Indlæst af:Finn Andersen
  • ForfatterMartin Schmidt
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  6 time(r) 48 minutter
“Der er intet i mit liv, som læserne ikke må vide om mig. Det er bare så befriende at få mulighed for at tale frit og åbent. Sådan er jeg!”

Flere detaljer


1.356,00 Ekskl. momsOm Livet er en gave som mp3-lydbog

Livet er en gave er en anderledes portrætbog, der går helt tæt på manden, chefen, elskeren og tv-stjernen Ole Henriksen.  

“Der er intet i mit liv, som læserne ikke må vide om mig. Det er bare så befriende at få mulighed for at tale frit og åbent. Sådan er jeg!” 

Som læser får man her en unik chance for at komme helt tæt på Ole Henriksen og på de tanker, han gør sig omkring livet, kærligheden, parforhold, sex og forretningsliv. Vi kommer ind bag det store smil og de lysende øjne og hører om, hvordan Ole selv sørger for at beholde sit smil – også når livet ikke altid viser sig fra sin lyseste side. 

LEKTØRUDTALELSE
“Til fans af den danske kosmetik-guru Ole Henriksen. En portræt- og samtalebog med og om Ole Henriksen (...) I denne bog får man et indblik i, hvad det er der driver og gør Henriksen til et så positivt menneske. Målsætningen for denne bog er, ifølge Henriksen, "Der er intet i mit liv, som læserne ikke må vide om mig (...) En interessant bog om et livstykke af et menneske.”Kurv  

(tom)

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00