Bizisland godkendt EAN

Overladt til døden

Overladt til døden, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711504390
  • Indlæst af:Bjarne Mouridsen
  • ForfatterBeck Weathers
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  6 time(r) 36 minutter
Som mange andre ambitiøse bjergbestigere drog Beck Weathers i maj 1996 mod toppen af verdens højeste bjerg. Under topforsøget eksploderede en rasende storm på Everest og resulterede i den hidtil mest tragiske dag på bjerget...

Flere detaljer


1.356,00 Ekskl. momsOm Overladt til døden som mp3-lydbog

Som mange andre ambitiøse bjergbestigere drog Beck Weathers i maj 1996 mod toppen af verdens højeste bjerg. Under topforsøget eksploderede en rasende storm på Everest og resulterede i den hidtil mest tragiske dag på bjerget nogensinde, hvor ni mennesker mistede livet. 

Også Weathers blev fanget i stormen og måtte kæmpe for sit liv højt oppe på bjerget. De redningsfolk, der dagen efter gik tilbage efter ham, fandt Beck Weathers i en tilstand af hypotermisk koma og overlod ham til døden på bjerget. 

Men 12 timer senere skete det umulige – Weathers dukkede pludselig frem af snemasserne blændet af solen, uden sine handsker og stærkt underafkølet – men i live.

Begivenhederne på Mount Everest i maj 1996 er skildret i Hollywood-filmen “Everest”, der havde premiere i september 2015.

LEKTØRUDTALELSE
“Han blev efterladt for at dø, men alligevel overlevede Beck Weathers de fatale begivenheder på Mount Everest i maj 1996 hvor 8 mennesker døde. Kan læses af alle der interesser sig for emnet (...) Bedst er bogen når man er med Beck ude på ekspeditioner og får beskrevet de ekstremer han udsætter sig selv for. Fængende omslag, hvor det også nævnes at der i oktober 2015 udkommer en film (Everest) om begivenhederne (...) Bør købes bredt.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00