Bizisland godkendt EAN

Stjernemøder

Stjernemøder, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711504468
  • Undertitel: historier om dem, jeg mødte på vejen
  • Indlæst af:Niels Vedersø
  • ForfatterJohnny Reimar
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  3 time(r) 46 minutter
Kunst og forretning, fornøjelse og arbejde, show og business – for Johnny Reimar har begge sider af mønten altid været lige vigtig, uanset om hans arbejdsfunktion har været som talentspejder, producer, sangskriver, manager..

Flere detaljer


1.116,00 Ekskl. momsOm Stjernemøder som mp3-lydbog

Kunst og forretning, fornøjelse og arbejde, show og business – for Johnny Reimar har begge sider af mønten altid været lige vigtig, uanset om hans arbejdsfunktion har været som talentspejder, producer, sangskriver, manager, pladeselskabsdirektør, teaterproducent, tv-direktør, sanger, entertainer eller idémand.

I mere end 50 år har Johnny Reimar fra utallige positioner arbejdet i showbiz. I løbet af sit omskiftelige arbejdsliv inden for dansk og international underholdning er der næppe andre, der som Johnny Reimar har mødt og arbejdet sammen med så mange og så forskellige kunstnere og aktører inden for alle dele af branchen.

I Stjernemøder fortæller Reimar veloplagt historier og anekdoter om de store og små stjerner, han har truffet gennem et halvt århundrede i dansk og international showbiz: Otto Brandenburg, Peter Belli, Rolling Stones, Savage Rose, Tom Jones, Victor Borge, Dirch Passer, Birthe Kjær, Bjørn & Okay, Paul Simon, Jørgen de Mylius, Brødrene Olsen, Stikkan Anderson, Jørgen Ingmann, Mabel, Dorthe Kollo og mange, mange flere.

LEKTØRUDTALELSE
“Læsere med interesse for populærmusik, og især den danske, kan her møde et bredt udsnit af stjerner fra de sidste 40 år (...) Det er letlæste, velskrevne og underholdende små portrætter, der kommer langt omkring i underholdningsbranchen, og som giver nogle gode nedslag i populærmusikkens historie (...) Anvendelig i alle biblioteksstørrelser, nok især til de lidt ældre lånere.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00