Bizisland godkendt EAN

Gerningsstedet

Gerningsstedet, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711501306
  • Undertitel: historier fra Drabsafdelingen
  • Indlæst af:Steen Heinsen
  • ForfatterJørgen Bach
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  7 time(r) 5 minutter
EN DRABSMAND EFTERLADER ALTID SPOR på gerningsstedet. De første timer, efter offeret er fundet, er de vigtigste. Sammen med sit team skal efterforskningslederen indsamle så mange spor som muligt.

Flere detaljer


1.356,00 Ekskl. momsOm Gerningsstedet som mp3-lydbog

EN DRABSMAND EFTERLADER ALTID SPOR på gerningsstedet. De første timer, efter offeret er fundet, er de vigtigste. Sammen med sit team skal efterforskningslederen indsamle så mange spor som muligt. Og det skal gå huritgt, for drabsmanden er stadig derude.

Jørgen Bach - tidligere efterforskningsleder i Drabsafdelingen - var ekspert i at samle ledetråde og opklare drabssager. Bachs hold har med en opklaringsprocent på 100 været med til at opklare nogle af de mest omtalte drab i danmarkshistorien.

I Gerningsstedet går Jørgen Bach helt tæt på de mange og ofte makabre sager, hvor gerningsstedsanalyse, afdækning af mordvåben og andre spor, afhøringer, eftersøgning og indsamling af bevismateriale var en del af hverdagen. Og han fortæller om politiarbejdet på det brogede Vesterbro blandt svindlere, smuglere og andre skæve eksistenser fra Danmarks kriminelle underverden.

LEKTØRUDTALELSE
“Autentiske kriminalsager har en mindre, men trofast målgruppe blandt især lidt ældre mandlige læsere af biografier (...) Jørgen Bach (f. 1936) er pensioneret kriminalinspektør og efterforskningsleder i drabsafdelingen hos Københavns Politi. Knirke Egede (f. 1972) er medforfatter (...) For interesserede læsere en spændende blanding af autentiske kriminalsager og biografi fra et liv som politimand.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00