Bizisland godkendt EAN

Det man husker

Det man husker, mp3-cd

Vis alle billeder

  • Vare nr.: ISBN9788711474754
  • Indlæst af:Lars Thiesgaard
  • ForfatterBent Haller
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  7 time(r) 36 minutter
"Det man husker" er Bent Hallers selvportræt og et unikt indblik i den private forfatter bag nogle af Danmarks mest populære børne- og ungdomsbøger som "Fuglekrigen" og "Kaskelotternes sang".

Flere detaljer


1.550,88 Ekskl. momsOm Det man husker som mp3-lydbog

Bag fortællingen om, hvordan Bent fra Bangsbostrand blev til forfatteren og kunstneren Bent Haller, ligger en knugende beretning om et skæbnesvangert venskab: Bent er født ind i Frederikshavns arbejderklasse, mens barndomsvennen Uffe er barn af det moderne borgerskab. Uffe hører Elvis, siger “Okay” og “Hej” og åbner Bents verden. Gradvist indtager Bent Uffes plads i familien, Uffe går til bunds, og Bent finder sine ben som forfatter og familiefar. Som gamle mødes de igen efter i årevis ikke at have vekslet et ord.

“Det man husker” er Bent Hallers selvportræt og et unikt indblik i den private forfatter bag nogle af Danmarks mest populære børne- og ungdomsbøger som “Fuglekrigen” og “Kaskelotternes sang”.

ANMELDERNE SKREV
“»Det man husker« er et lyst og legende portræt af en dreng ved navn Bent, der kunne være og nok også er forfatteren, den er skrevet med let hånd, klare farver og underfundig fantasi og i et enkelt sprog, og den er krydret med små poetiske guldkorn, skæve betragtninger og diabolske modsætninger. En ukrukket selfie. Haller, når han er bedst.”
- 5 stjerner, Berlingske

“’Det man husker’ er et portræt uden alder, der kan læses af alle. Både de, der som jeg elsker Bent Hallers børnebøger, de, der har læst romaner som ’Sinkeklassen’, der også kredser om barndommen i Bangbostrand og de, der bare gerne vil læse erindringer fra 1950’ernes Nordjylland.”
- www.litteratursiden.dkKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00