Bizisland godkendt EAN

I ly af mørket

I ly af mørket, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711347102
  • Undertitel: nordkoreanske skæbner
  • Indlæst af:Karen Marie Larsen
  • ForfatterBarbara Demick
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  13 time(r) 14 minutter
“...et både rystende og bevægende indblik i, hvor slemt det står til i den mystiske, sejlivede og næsten hermetisk lukkede diktaturstat.” - Berlingske

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm I ly af mørket som mp3-lydbog

Når aftenen sænker sig over Nordkorea, bliver der mørkt. Helt mørkt. Det blev lykken for 12-årige Mi-ran og 15-årige Jun-sang, der aften efter aften sneg sig til stævnemøder i ly af mørket. Efter tre år tog de hinanden i hånden. Efter ni år kyssede de hinanden. Så flygtede Mi-ran med sin familie til Kina – uden et ord til Jun-sang. For hvem kan man stole på?

I LY AF MØRKET er en barsk og øjenåbnende skildring af livet for 22 millioner nordkoreanere, der lever med heftig indoktrinering, stor fattigdom, sult, stikkeri og elendighed, mens først Den Store Leder, siden Den Kære Leder og nu Den Unge Leder påtager sig næsten guddommelig myndighed. Ingen har adgang til andre nyheder end regimets egne, ingen kan hænge andet på væggen end et portræt af den aktuelle leder, ingen kan slippe for den politiske hjernevask. Til gengæld holdes alle i et jerngreb, uden håb og uden frihed. Nordkorea kaldes ”verdens mest lukkede land”. Man kunne også kalde det ”verdens største fængsel”.

I LY AF MØRKET lader os møde seks nordkoreanske skæbner, som har oplevet regimet indefra gennem årtier, men i dag er undsluppet til Sydkorea og kan fortælle deres gruopvækkende historier.

OM FORFATTEREN
Barbara Demick har siden 2009 været Los Angeles Times’ chefkorrespondent i Beijing. For I ly af mørket modtog hun den prestigefyldte Samuel Johnson Prize for Non-Fiction, der årligt uddeles til den bedste engelsksprogede reportagebog. Bogen er oversat til mere end 20 sprog.

LEKTØRUDTALELSE
“Gribende og dyster bog om dagligdagen i Nordkorea fra cirka 1986 til idag (...) Genremæssigt lægger bogen sig fint mellem historisk fakta og personlig beretning. Sproget er ligetil og gribende som historierne (...) En fin bog, der fortæller om en lukket verden, den vestlige verden ellers ikke ofte har en chance for at kigge ind i. En dybt bevægende og oplysende bog.”

ANMELDERNE SKREV
“En amerikansk journalist er som den første trængt helt ind i Nordkoreas mørke. Hendes portrætter af seks nordkoreaske afhoppere fremstår som gribende og troværdige skæbnefortællinger (...) I ly af mørket er stedet at begynde, hvis man vil vide, hvad der foregår i Nordkorea.”
- Weekendavisen

“...et både rystende og bevægende indblik i, hvor slemt det står til i den mystiske, sejlivede og næsten hermetisk lukkede diktaturstat.”
- Berlingske

“Vil man blive klogere på Nordkoreas trussel mod verdensfreden og dets helt abnorme forhold til vor tids virkelighed, så er Demicks bog intet mindre end et banebrydende værk. Godt, at vi langt om længe også fik den på dansk.”
- Jyllands-PostenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00