Bizisland godkendt EAN

Kajs Grønlandskrønike

Kajs Grønlandskrønike, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711466254
  • Undertitel: magt, håb og kampe på vejen mod the moderne Grønland
  • Indlæst af:Tina Kruse Andersen
  • ForfatterSusanne Christiansen
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  9 time(r) 10 minutter
"Kajs Grønlandskrønike" er historien om Grønlands udvikling i de sidste 65 år, fra koloni til selvstyre, som det ser ud med grønlandske øjne.

Flere detaljer


1.516,00 Ekskl. momsOm Kajs Grønlandskrønike som mp3-lydbog

"Kajs Grønlandskrønike" er historien om Grønlands udvikling i de sidste 65 år, fra koloni til selvstyre, som det ser ud med grønlandske øjne.

Kaj Kleist (f. 1943) er født ind i den grønlandske elite og har gennem sit liv været placeret i midten af grønlandsk politik. Han har bl.a. været øverste embedsmand i Grønlands Hjemmestyre, hvilket har givet ham en unik indsigt i Grønlands politiske udvikling. "Kajs Grønlandskrønike" giver gennem Kaj Kleist det grønlandske perspektiv på grønlandsk politik gennem tiden, hvor der kæmpes for et stærk og økonomisk selvkørende Grønland. Dette er ikke en traditionel erindringsbog, det er snarere en moderne historiebog til dem, der ønsker at forstå Grønland i dag og i fremtiden.

LEKTØRUDTALELSE
“For alle med interesse i Grønlands udvikling og historie (...) En virkelig god bog, der i en blanding af erindrings- og historiebog giver et indgående og unikt indblik i Grønlands udvikling og politik igennem de sidste 65 år (...) Et bredt indkøb anbefales.”

ANMELDERNE SKREV
“(...) et nysgerrigt værk, der tør kaste sig åbent ud i de tvetydige og ufuldstændige overgange. Skyggerne fra fortiden følger med ned på papiret.”
- Information

”Kajs Grønlandskrønike” er en fængslende og solid skildring af den politiske udvikling i Grønland. Historikeren og journalisten Susanne Christiansens debutbog er en både informativ og underholdende fortælling om Grønlands udvikling fra koloni over amt og hjemmestyre til selvstyre, set gennem den erfarne embedsmand og kulturpersonlighed Kaj Kleists optik.”
- 4 stjerner, Jyllands-PostenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00