Bizisland godkendt EAN

De overlevende

De overlevende, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711443101
  • Undertitel: katastrofer, der ændrede alt
  • Indlæst af:Githa Lehrmann
  • ForfatterMonica C. Madsen
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  5 time(r) 30 minutter
I De overlevende møder vi 7 mennesker, hvis skæbne tog en drastisk vending, da de overlevede katastrofens øjeblik..

Flere detaljer


1.276,00 Ekskl. momsOm De overlevende som mp3-lydbog

Hvordan lever man videre efter katastrofen, der ændrede alt? Kan man overhovedet få en hverdag til at fungere? Hvordan opfatter man sig selv og sin verden, når man overlever det umulige? Og hvordan forholder man sig til dem, der ikke klarede det? Historien er fuld af overlevere, og de fylder meget i medierne hver dag.

I De overlevende møder vi 7 mennesker, hvis skæbne tog en drastisk vending, da de overlevede katastrofens øjeblik. Læs om bjergbestigeren, der overlevede lavinen på bjerget, tv-værten, der blev lam efter et helikopterstyrt, flygtningen, der overlevede krigen i det tidligere Jugoslavien. Du kan også læse om en soldat i ilden i Irak og et tsunamioffer, der blev skyllet 3 km ind i landet.

Desuden overlevede skuespilleren Bodil Jørgensen en af Danmarkshistoriens værste togulykker, og tv-værten og modellen Ibi Støvring har overlevet ikke mindre end 4 livstruende situationer.

Journalisterne Anna Bridgwater og Monica C. Madsen har i De overlevende sat sig for at undersøge den overlevendes psyke og videre liv. De kobler samtidig de meget personlige beretninger sammen med refleksioner over liv og død samt religion, psyke og stress.

LEKTØRUDTALELSE
“...en bred målgruppe lige fra projektopgaveskrivere til læsere, der gerne vil blive lidt klogere på at håndtere livskriser (...) Forfatterne, begge journalister, har begået en oplysende og tankevækkende bog (...) Oplysende og tankevækkende læsning om den overlevendes helt specielle situation og hvilke faktorer der er afgørende for evnen til at håndtere katastrofen.”

ANMELDERNE SKREV
“Det er en åndeløst spændende og vedkommende bog, hvor vi møder 7 mennesker, hvis skæbne tog en drastisk vending, da de bl. a. overlevede en lavine på bjerget, et helikopterstyrt, krig, tsunamien, en togulykke.”
- Psykologi

“De meget personlige beretninger flettes sammen med refleksioner over livet og døden og religionens betydning.”
- InformationKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00