Bizisland godkendt EAN

Kennedy - liv og død i Det Hvide Hus

Kennedy - liv og død i Det Hvide Hus, mp3-cd
Hele verden går i stå, da nyheden om et skudattentat mod præsidenten tikker ind fra Dallas, Texas den 22. november 1963.. Køb Kennedy - liv og død i Det Hvide Hus som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.596,00 Ekskl. momsOm Kennedy - liv og død i Det Hvide Hus som mp3-lydbog

Hele verden går i stå, da nyheden om et skudattentat mod præsidenten tikker ind fra Dallas, Texas den 22. november 1963.

John F. Kennedys tusinde dage i Det Hvide Hus har været et historisk drama uden sidestykke. Amerika balancerer på randen af åben krig mod kommunismen. Borgerrettighedskampen splitter nationen indefra. Og bag præsidentens ryg kæmper hans nærmeste en bitter strid om pladsen som hans efterfølger.

At det skal slutte sådan, er ikke til at fatte. JFK er død. Fældet af en gal mands kugle.

Bill O’Reillys og Martin Dugards bestseller om John F. Kennedy er en medrivende og intens fortælling om alle de mænd, præsidenten var. Det er historien om statsmanden, der samlede amerikanerne i en angstfuld tid. Om Jackies John – ægtemanden, der slog dørene op til Det Hvide Hus og delte sin families intime liv med hele verden, i medgang og modgang. Og om levemanden med det hemmelige liv og de talløse affærer. Og så er det historien om Lee Harvey Oswald. En enspændernatur med storhedsvanvid, der flakkede om på bagsiden af den amerikanske drøm. Indtil den dag, han besluttede sig for at skyde præsidenten.

LEKTØRUDTALELSE
“Bogen er velskrevet, fængende og underholdende og spiller fint på iscenesættelse af følelser og forenklinger af historiens centrale omdrejningspunkter (...) En populærhistorisk politikerbiografi med bred appel, i følelsesladet journalistik og en personificeret historieopfattelse, men med intakte hovedlinjer, en fængende underholdende fremstilling og i fin dansk bearbejdelse.”

ANMELDERNE SKREV
“Bogens styrke er afgjort beskrivelsen af attentatet (...) Det er godt tænkt, at forfatterne bogen igennem fortæller en lille parallelhistorie om en randeksistens i form af Lee Harvey Oswald, der affyrede de dræbende skud (...) Kennedy. Liv og død i Det Hvide Hus er underholdende læsning, hvis man ønsker at få genopfrisket historien om Kennedy”
- Weekendavisen

“Bogen er velskrevet og balancerer godt mellem politik og privatliv.”
- Fyens Stiftstidende

“Selve attentatet i Dallas er skildret på èn gang nobelt og frygteligt. Jeg mindes ikke at have læst en bedre beskrivelse af attentatet. Heller ikke af timerne umiddelbart efter. Det er mesterligt gjort.”
- Horsens FolkebladKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00