Bizisland godkendt EAN

Overlever

Overlever, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711457191
  • Undertitel: Auschwitz, dødsmarchen og min kamp for frihed
  • Indlæst af:Morten Rønnelund
  • ForfatterSam Pivnik
  • Forlag: Audioteket
  • Medie: mp3-cd
  • Spilletid:  8 time(r) 50 minutter
Fortællingen om Sam Pivniks overlevelse er næsten ikke til at tro. Han overlevede jødeghettoen, tvangsarbejdet i arbejdslejren Fürstengrube nær Auschwitz, seks måneder... Køb Overlever som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.436,00 Ekskl. momsOm Overlever som mp3-lydbog

Fortællingen om Sam Pivniks overlevelse er næsten ikke til at tro. Han overlevede jødeghettoen, tvangsarbejdet i arbejdslejren Fürstengrube nær Auschwitz, seks måneder i rampekommandoen i selve Auschwitz, siden Dødsmarchen fra lejrene og mod vest mod krigens slutning – inden han til sidst reddede sig i land fra fangeskibet SS Cap Arcona, der blev sænket af en RAF-bombemaskine i Østersøen i maj 1945. Hans bidrag til Holocaust er unikt, i sig selv, men også fordi hans erindringer føjer væsentlige detaljer til forståelsen af den særlige konsekvens af og kynisme i forsøget på at udnytte enhver livsressource inden døden i Auschwitz.

Sam Pivnik (f. 1926 i Bedzin, Polen) mistede sin mor, far, to søstre og tre brødre under Holocaust. I 1945 slog han sig ned i London som kunsthandler og har levet et langt liv, inden han satte sig ned og fortalte sin ubegribelige historie.

LEKTØRUDTALELSE
“...den henvender sig til alle, der interesserer sig for holocaust, men bør læses af mange flere (...) Pivnik er velskrivende, og han henvender sig til os i nutiden (...) Han er omhyggelig med at dokumentere sine udsagn og hans bog er et velfortalt, vedkommende vidnesbyrd om nazismens grusomheder.”

ANMELDERNE SKREV
“Pivniks erindringsbog, »Overlever«, er stærkt bevægende (...) Der er mange erindringsbøger fra overlevende jøder, og denne er absolut en af de bedste. Den er skrevet i en stærk personlig og letlæst stil.”
- 5 stjerner, Bent Blüdnikow, Berlingske

“Med denne stærke og rystende fortælling formår Pivnik dog at gøre historien nærværende igen: Hans vidnesbyrd vil forhåbentligt bidrage til, at tilsvarende begivenheder ikke vil kunne gentages - og at de mest grusomme forbrydelser, menneskeheden hidtil har set, ikke i fremtiden bliver glemt.”
- Kristeligt Dagblad

“Der er ikke så mange nulevende vidner tilbage, men Sam Pivnik er en dem og ’Overlever’ er en rystende historie, som ikke er til at lægge fra sig, og som bliver ved med at rumstere. Det er det en meget vigtig bog, som man kun kan blive klogere af at læse.”
- LitteratursidenKurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00