Bizisland godkendt EAN

Overvåget

Overvåget, mp3-cd
  • Vare nr.: ISBN9788711329788
  • Undertitel: en insiderberetning om Edward Snowden, NSA og den amerikanske overvågningsstat
  • Indlæst af:Jesper Dein
  • ForfatterGlenn Greenwald
  • Forlag: Audioteket
  • Spilletid:  9 time(r) 12 minutter
Hele historien om manden, der afslørede den amerikanske stats masseovervågningsprogram, der involverer it-giganter som Facebook, Google og Apple, og er blevet kaldt historiens hidtil største overvågningsskandale. Køb Overvåget som mp3-lydbog

Flere detaljer


1.516,00 Ekskl. momsOm Overvåget som mp3-lydbog

Hele historien om manden, der afslørede den amerikanske stats masseovervågningsprogram, der involverer it-giganter som Facebook, Google og Apple, og er blevet kaldt historiens hidtil største overvågningsskandale.

Glenn Greenwald, den undersøgende journalist der først bragte historien om Edward Snowden, NSA og USAs overvågninger af landets borgere i den engelske avis The Guardian, kommer nu med bogen, der gennemgår hele sagen om USA's massive overvågninger af både egne og udenlandske borgere – herunder den hemmelige overvågning af europæiske politikere. Udover at give overblik over og indblik i hele NSA-skandalen bringer bogen også nye oplysninger frem i lyset – oplysninger, som Edward Snowden eksklusivt har videregivet til Glenn Greenwald, blandt andet omkring omfanget af private virksomheders meddelagtighed i overvågningen.

Greenwald, der har dækket NSAs overvågninger og teleselskabernes rolle i over ti år, er den eneste journalist, der har modtaget samtlige af Snowdens dokumenter, som han løbende offentliggør i The Guardian.

LEKTØRUDTALELSE
“Til alle med interesse for aktuel samfundshistorie, politik og overvågningssamfundet og dets politiske, juridiske og menneskelige konsekvenser (...) En vigtig bog også i bibliotekssammenhæng om Edward Snowdens omfattende læk af dokumenter fra NSA som illustrerer organisationens systematiske og hemmeligholdte globale elektroniske overvågning af stort set alt.”Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00