Bizisland godkendt EAN

Agatha Christie (Lady Mallowan, født Agatha Mary Clarissa Miller) (15. september 1890 i Torquay -12. januar 1976 i Wallingford, Oxfordshire) var en engelsk kriminalforfatterinde.

Ifølge Guinness Rekordbog er Agatha Christie historiens bedst sælgende romanforfatter. Hun skrev bl.a. 80 kriminalromaner, som blev oversat til lige så mange sprog som William Shakespeare, samt under pseudonymet Mary Westmacott seks romaner uden tilknytning til krimigenren.


Agatha Christies vedvarende succes, som blev udbygget af mange film og tv-spil, skyldtes bl.a. hendes tidløse persongalleri og usædvanlige plot. I mange af hendes bøger er et begrænset antal personer afsondrede fra omverdenen på en isoleret lokalitet – fx i en engelsk landsby, på en arkæologisk ekspedition, på en øde ø eller i et tog, som er kørt fast i sneen. Kredsen af mistænkte er derfor klart afgrænset. Christie indbyder læseren til at samle brikkerne til et puslespil, men har en særlig evne til at lægge et røgslør over den afgørende brik, hvilket medvirker til, at løsningen på mysteriet næsten altid er original og overraskende.


Liste over lydbøger fra denne forfatteren: Agatha Christie

Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00