Bizisland godkendt EAN

Joan Ørting har i dag Danmarks største sexologuddannelse på Christianshavn. Hendes CV er langt og rækker vidt - fra Danmark, til Indien, over London, Holland og hjem igen.

Hun er uddannet sexolog, kognitiv terapeut, life-coach, teaterinstruktør og meditationslærer. Joan Ørting har medvirket i flere tv-programmer bl.a. “Hjemmefronten”, “Kom til middag” og “Kender du typen”, “Sexskolen” på TV3 og senest “Jagten på gnisten” på TV2. I dag er Joan Ørting brevkasseredaktør på Ekstra Bladet, og forfatter af bøgerne “Har du lyst?”, “Ta´mig!”, “Varm Weekend” og “Hvad vil du ha’?”. I marts 2006 oprettede hun Joan Ørtings Sexologuddannelse og i 2009 den Kognitive Parterapeutuddannelse med flere forskellige, specieluddannede gæstelærere. Udover sine uddannelser holder Joan Ørting foredrag, kurser og workshops i hele landet og udbyder private terapikonsultationer for både par og singler.
I 2011 starter Joan Ørting sexologuddannelsen i trekantsområdet i Jylland.

Joan Ørtings naturlige publikumstække stammer blandt andet fra en opvækst i underholdningens tegn. Allerede i en alder af 10 år begynder Joan at gebærde sig på de skrå brædder i ungdomsteatertruppen Gawenda i Gladsaxe. Det er også her hun senere starter sin spændende karriere indenfor teaterverdenen, da hun som 19-årig bliver ansat som teaterlærer selv samme sted. Tolv år og en masse erfaring senere går turen fra barndomsbyen Gladsaxe til København, hvor Joan blandt andet arbejder som instruktørassistent for Peter Langdal på Betty Nansen Teatret.


Liste over lydbøger fra indlæser: Joan Ørting

Kurv  

(tom)

Nye Lydbøger

Intet nyt produkt på dette tidspunkt

Tilbud lydbøger

Ingen tilbud på dette tidspunkt

Nyhedsbrev

Få først besked om nyheder og gode tilbud


Vi udsender nyhedsmail 1 - 2 om måneden

Opret et login HER

Kundeservice


KONTAKT
KUNDESERVICE
 

på 6596 3555 eller info@avforlaget.dk
 
 

  Åbningstider i Julen  den 27, 28, og 29 fra kl. 9.00 til 14.00. 


Åbningstider hverdage: 8.00 - 15.00